WOFF

Jaksotreeneiksi kutsutaan niitä treenejä joihin vain WOFFin jäsenillä on oikeus osallistua. Jaksotreenejä pidetään agilityssä ja rallytokossa. Jäsen saa etuoikeuden jaksotreeneihin sekä alennusta osallistumismaksusta seuraavana vuonna mikäli on kerännyt kuluvan vuoden aikana 12 WOFF-pointsia. Näitä voi kerätä eri talkotöillä (esim. avustaa kisoissa, rikkaruohon nyppimistä, trimmausta, leipomalla tapahtumiin, hankkimalla sponsoria jne). WOFF-pointsit kerätään pankkiin ja jos keräät enemmän kuin 12 WOFF-pointsia voit käyttää niitä mm. treenimaksuihin ja kisamaksuihin, jotka WOFF järjestää. 1 tunti talkootyötä vastaa 1WOFF-pointsia. Lisätietoja WOFF-pointseista löydät forumilta.

Jaksotreenejen lisäksi pidämme eri kursseja, pentutottelevaisuutta, arkitottelevaisuutta jne. Kursseille sekä jäsenet että ulkopuoliset saavat ilmoittautua, mutta jäsenillä on aina etuoikeus.

Vuosi jakautuu neljään eri treenijaksoon seuraavasti:

Jakso 1 v 5-14

Jakso 2 v 17-26

Jakso 3 v 31-40

Jakso 4 v 44-48

Pari viikkoa ennen seuraavaa jaksoa on ilmoittautuminen auki tulevan jakson kursseille ja treeneihin. Jaksot 1&4 treenaamme pääsääntöisesti Koivulahdessa, kasvihuoneessa ja kesäaikaan treenit ja kisat järjestetään meidän omalla kentällä Vöyrillä.